Věk páry skončil, přichází éra CO2? - Adámková, Alena
Z oxidu uhličitého a vodíka vzniknutého elektrolýzou vody, sa dajú za vysokého tlaku a teploty vyrábať umelé palivá, metán, metanol, etylén aj plasty. Výskum v tejto oblasti vrátane pilotných projektov. Power to X - procesy konverzie CO2. Energetické siete a ich prepojenie s chemickým priemyslom. Pokusná výroba umelých palív v Nemecku.