Zákon o ochrane oznamovateľov protispoločenskej činnosti - Berková, Andrea
Úplné znenie zákona č. 54/2019 Z. z. o ochrane oznamovateľov protispoločenskej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Komentár k jednotlivým paragrafom.