Príklady uplatnenia daňového bonusu na zaplatené úroky - Mezeiová, Viera
Po prvýkrát za rok 2018 si môžu daňovníci pri podaní daňového priznania alebo pri vykonaní ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti uplatniť nárok na daňový bonus na zaplatené úroky na bývanie. Ilustračné príklady.