Schvaľovanie a zverejňovanie účtovnej závierky v roku 2019 - Novotná, Ľudmila
Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. ustanovuje pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva individuálnu účtovnú závierku zostaviť, schváliť príslušným orgánom účtovnej jednotky, overiť účtovnú závierku audítorom, ak takúto povinnosť účtovná jednotka má a zverejniť informácie z účtovnej závierky.