Profitability of Sector Mutual Funds and ETFs During Market Development and Length of Investment Horizon - Sirůček, Martin
Zhodnotenie ziskovosti investovania do IT, financií, zdravotnej starostlivosti a spotrebného tovaru orientovaného na aktívne a pasívne investičné fondy a ETF. Porovnanie zisku a straty v rôznych situáciách na trhu. Odporúčania pre investorov, ktorý nástroj (aktívny alebo pasívny podielový fond alebo ETF) prináša vyššie návratnosti alebo nižšie straty počas vývoja trhu. Zhodnotenie možného vývoja v rôznych odvetviach.