Pomoc v hmotnej núdzi - zmeny - Matulková, Mariana
Pojem hmotná núdza. Právna úprava pomoci v hmotnej núdzi. Pomoc v hmotnej núdzi. Ciele novely zákona. Kto nie je členom domácnosti na účely hmotnej núdze. Posudzovanie hmotnej núdze. Výška dávok v hmotnej núdzi. Druhy príspevkov: ochranný príspevok, aktivačný, na nezaopatrené dieťa, na bývanie, osobitný príspevok. Zánik nároku na pomoc v hmotnej núdzi a osobitný príspevok. Orgány štátnej správy.