Započítanie daňovej licencie - Vanková, Lucia
Daňová licencia je minimálna daň, ktorú právnická osoba platila v rokoch 2014 až 2017. Zdaňovacie obdobie roka 2017 bolo teda posledným rokom, v ktorom sa daňová licencia platila. V ďalších zdaňovacích obdobiach uplatňujú právnické osoby už len zápočet zaplatenej daňovej licencie. Ilustračné príklady.