Využitie IS/IT pri výkone činnosti znalca - Švejdová, Natália, 1993-
Informatizácia výkonu znaleckej činnosti. Informačné systémy v znaleckej činnosti. Informatizácia slovenskej justície s dôrazom na znaleckú činnosť (eJustice): Elektronický súdny spis, Elektronický denník znalca (EDZ), Elektronická zbierka zákonov (Slov-Lex), Informačný systém Register úpadcov. Znalecké softvéry: ekonomické softvéry, stavebné softvéry, softvéry pre cestnú dopravu. Informácie dostupné na internete využiteľné v znaleckej činnosti: Obchodný a Živnostenský register, Register účtovných závierok, Katastrálny portál, Mapový portál katastra nehnuteľností (MAPKA), Webový portál CICA. Platené zdroje informácií využiteľné v znaleckej činnosti: Cenová mapa nehnuteľností SR, Univerzálny register Cribis, FinStat a Index podnikateľa.