Flexibilní pracovní místa - Čarvašová, Alena
Flexibilné pracovné miesta (FPM) v ekonomickom kontexte. FPM v kontexte praktických zahraničných skúseností. FPM v kontexte zamestnanosti a ekonomického rastu. FPM v kontexte sociálnej politiky.