Ochrana oznamovateľov protispoločenskej činnosti - Matulková, Mariana
Nový zákon o ochrane oznamovateľov prostispoločenskej činnosti. Ciele zákona týkajúce sa zamestnávateľa. Základná terminológia. Podanie žiadosti o poskytnutie ochrany. Priznanie ochrany. Schvaľovací právny úkon. Oznámenie o zániku ochrany. Poskytnutie odmeny oznamovateľovi. Preverovanie oznámení.