Post-Truth Politics in the UK’s Brexit - Marshall, Hannah
Kritické zhodnotenie rozsahu, podľa ktorého bolo referendum o Brexite vo Veľkej Británii založené na politike post-pravdy. Dva faktory prispeli k tomuto novému fenoménu: technologické zmeny súvisiace s rozvojom sociálnych médií a nedôvera v demokratické inštitúcie. Zvýšenie potreby vedcov študovať denné aktivity obyvateľstva ako aktívneho tvorcu režimu.