Novela zákona o rozpočtových pravidlách - Hrtánek, Ladislav
Jednotlivé zmeny prijaté aktuálnou novelou - zákonom č. 372/2018 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy. Vypracovanie štúdie uskutočniteľnosti - novoustanovená právna povinnosť. Určenie pojmu príspevková organizácia. Podrobnosti pre účtovné závierky príspevkových organizácií. Vypustenie povinnosti ukladania pokút.