Vliv čerpání dotací na marketingovou vitalitu českých rodinných firem - Tomášková, Andrea
Definovanie rodinného podnikania. Podpora (rodinného) podnikania prostredníctvom dotácií. Vitalita. Zber dát pre marketingovú vitalitu. Zber dát pre dotácie. Manuálna úprava dát. Výsledky výskumu.