Poměrné sestupné zastoupení v Evropském parlamentu: unijní právo vs. realita - Charvát, Jakub
Zastúpenie členských krajín v Európskom parlamente. Vývoj zastúpenia členských štátov v Európskom parlamente od roku 1952 do 2019. Základné princípy zastúpenia. Pomerné zastúpenie a európske voľby 2019.