Všeobecné ustanovenia o konaní pred Ústavným súdom. Kritické poznámky k novému zákonu - Mazák, Ján
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Význam všeobecných ustanovení nového zákona o ústavon súde.