Demokracie a sociální konflikt v Barmě - Kouřil, Michal
Vybrané koncepty teórie veľkého sociálneho konfliktu a ich relevantnosť v barmskom kontexte. Vplyv demokratických volieb na sociálny konflikt v Barme (Mjanmarsku). Štát a vláda. Medzinárodné vzťahy.