[Zákon o dohľade nad finančným trhom ] - Zlocha, Ľubomír, 1988-
Recenzia na publikáciu, ktorá komplexne spracováva komentár k právnemu predpisu zákona č. 747/2004 Z.z. o dohľade nad finančným trhom a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.