Novely školského zákona - Krajčír, Zdenko
Komentár k zákonu č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vydaný v júni 2016. Odvtedy bol k januáru 2019 dvanásťkrát novelizovaný, pričom celkovo má 25 noviel. Prehľad jednotlivých noviel školského zákona a stručná informácia o legislatívnych zmenách a ich obsahu, ktoré tieto novely priniesli do školského prostredia a školskej praxe.