Efektívna komunikácia a prijímanie spätnej väzby - Kiss, Arnold
Základné princípy efektívnej komunikácie. Príprava na komunikáciu a princíp „Zlatého kruhu“. Pravidlá, ktoré sú dôležité počas komunikácie. Princípy partnerskej komunikácie. Pravidlá konštruktívnej spätnej väzby, pozitívna spätná väzba, a jej prijímanie.