Absolvent vysokej školy z pohľadu trhu práce na Slovensku - Blanár, František
Náčrt aktuálneho stavu trhu práce na Slovensku z pohľadu vzdelanostnej štruktúry jeho aktérov (absolventov, zamestnancov, uchádzačov o zamestnanie). Pohľad na celkovú štruktúru ekonomicky aktívnej populácie z pohľadu jej vzdelanostnej štruktúry. Miera nezamestnanosti za jednotlivé vzdelanostné skupiny.