Regional Aspects of the Development of Municipal Waste - Bačová, Monika
Definícia komunálneho a stavebného odpadu a ich manažment podľa zákona č. 79/2019 Z. z. Analýza rozvoja množstva komunálneho a stavebného odpadu s dôrazom na zmiešaný odpad, tiež na nakladanie s nimi, v slovenských regiónoch v období 2009-2017.