Trends in FDI Inflows in Manufacturing Support Services - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Kvantitatívna analýza vývoja prílevu priamych zahraničných investícií v podmienkach vybraných sektorov podporných výrobných služieb (doprava, skladovanie, administratívne a podporné služby, centrá zdieľaných služieb) na Slovensku v období 2009-2015. Úspešné investičné príbehy.