<The> Employee Benefits in the Manufacturing Enterprises - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Zamestnanecké benefity v štruktúre odmeňovania, typy zamestnaneckých benefitov. Distribúcia, trendy a štruktúra zamestnaneckých výhod vo výrobných podnikoch na Slovensku - analýza na základe údajov od roku 2007 z portálu platy.sk.