Production Planning and Production Management Based on the ERP II System - Iskra, Mariusz, 1980-
Predstavenie vývoja systémov typu ERP II: charakteristiky, bežné funkcie, pokročilé BI riešenia. Plánovanie výroby: rozvrh výroby (MPS, master production schedule), plánovanie materiálových požiadaviek, predpovedanie.