Supply Chain Management Sustainability - Pružinský, Michal, 1952-
Predstavenie konceptu trvalej udržateľnosti v oblasti riadenia dodávateľského reťazca: história, hlavné témy, trendy implementácia, Tier II Supplier, manažment dodávateľov.