Životné podmienky študentov vysokých škôl v Európe - Kollár, Roman
Analýza životných podmienkach študentov vysokých škôl v Európe. Porovnanie hodnôt indikátorov týkajúcich sa bývania, zamestnania, príjmov a výdavkov u študentov prvého a druhého stupňa terciárneho vzdelávania.