Paragrafmi proti obchodníkom - Kapitánová, Tatiana
Vplyv opatrení, ktoré prinášajú zmeny zákonov týkajúcich sa predaja potravín na maloobchod. Zákon o neprimeraných podmienkach - ich definícia, nové pravidlá pre reklamné materiály. Rozbor novely zákona o cenách. Snahy štátu regulovať vzťahy medzi obchodníkmi a dodávateľmi prostredníctvom týchto zákonov a nariadení.