Maloobchod mení technológie - Hemolová, Jitka
Analýza nových možností, ktoré prinášajú v maloobchode moderné technológie, ako napríklad lepšie poznanie zákazníka, trendy v jeho správaní a demografia. Prispôsobenie ponuky týmto trendom s ohľadom na trvalo udržateľný rozvoj, ekológiu, zdravý životný štýl. Vzrast digitálnych možností v kamenných obchodoch, využívanie dát a umelej inteligencie.