K daňovým priznaniam k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2018 - Jarinkovičová, Valéria
Problematika podávania daňových priznaní a výpočet dane z príjmov fyzickej osoby za rok 2018, a to so zameraním na zmeny v porovnaní s rokom 2017.