Daňové včeličky pre usilovné účtovníčky najčastejšie daňové omyly účtovníčok (-ov) - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Sumarizácia niektorých daňových chýb. Ilustračné príklady.