Daňové znalosti - inšpirácie a inovácie daňové inovácie zo zahraničia - vybrané problémy - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Pojem a význam daňových inovácií. Ilustračné príklady.