<The> Linkages between Economic Growth and FDI in CEE Countries - Vojtovič, Sergej
Súvislosti medzi priamymi zahraničnými investíciami a hospodárskym rastom v 11 krajinách strednej a východnej Európy za obdobie rokov 1997 – 2014 rokov. Analýzy a zistenia z panelových údajov naznačujú, že relatívna veľkosť ukazovateľov hospodárskeho rastu ovplyvňuje priame zahraničné investície krajín strednej a východnej Európy.