Direct and Indirect Effects of Fiscal Decentralization on Economic Growth - Stojcic, Nebojsa
Analýza priamych a nepriamych vplyvov decentralizácie na hospodársky rast, ktoré sa realizujú prostredníctvom prenosových kanálov, ako je efektívnosť verejnej správy, kontrola korupcie, veľkosť vládneho sektora a kvalita života.