Normalizace měnové politiky bude oříšek - Růžička, Luboš
Dlhové obdobie uvolnenej menovej politiky a príliv likvidity na trhy vyvolali neobvyklý rast cien akcií. Negatívne efekty menového uvolnenia. Predpokladaný vývoj a obmedzené nástroje.