Google Pay má na Slovensku rok. Čaká na konkurenciu od Apple
Moderná platby pomocou mobilnej aplikácie Google Pay na Slovensku. Využívanie Google Pay. Rozdiely vo využívaní Google Pay a platobnými kartami. Perspektívy - spustenie Apple Pay.