Demografická budúcnosť EÚ v prognózovaní Eurostatu - Šprocha, Branislav
Analýza publikovaných údajov populačných prognóz konštruovaných EUROSTAT-om. Zmeny vo vekovej štruktúre a proces starnutia. Prognóza úhrnnej plodnosti žien v krajinách EÚ a v Nórsku. Prognóza strednej dĺžky života mužov pri narodení v krajinách EÚ a v Nórsku. Prognóza migračného salda v krajinách EÚ a v Nórsku. Prognóza vývoja počtu obyvateľov v krajinách EÚ a v Nórsku.