Can Easterlin’s paradox be Applied to the Development of Satisfaction with Life or does the Explanation Lie in Cultural Geographical Characteristics? - Murgaš, František
Vývoj spokojnosti so životom deklarovanej obyvateľmi krajov ČR v dlhodobom (roky 2003 – 2015) a kontinuálnom (desaťkrát ročne) dotazníkovom prieskume.