Development, Tendency, Testing and Success of Marketing Communications - Červenka, Petr
Súčasné tendencie ovplyvňujúce vývoj marketingovej komunikácie. Testovanie nástrojov. Selekcia reklamných médií. Výber miesta a trvania pôsobenia reklamy. Prevedenie, kontrola a úspech reklamných kampaní.