Energetická politika Slovenska a EÚ z aspektu udržateľnosti a regionálneho rozvoja a ich vplyv na región Hornej Nitry - Szöllös, Ján
Analýza, zhodnotenie a vzájomné porovnanie aktuálných energetických politík Slovenska a EÚ a s nimi súvisiace ďalšie strategické dokumenty z aspektu ich reflexie transformácie a udržateľných trendov vývoja energetického systému.