<The> New Directions of Research in the Application of Effective Marketing Communication - Červenka, Petr
Neuromarketing. Sledovanie očí. Čítanie tváre. Elektrodermálne zmeny. Frekvencia tepu srdca. Meranie veľkosti zreníc.