Public Relations bankovní instituce v digitálním věku - Knihová, Ladislava
Analýza a kritické zhodnotenie funkčného potenciálu digitalných komunikačných nástrojov a ich úloha pre účely komunikácie bankovej inštitúcie v oblasti vzťahov s verejnosťou. Multimediálne komunikačné kanály a aplikácia mobilného bankovníctva ako komunikačného prostredia s výrazným potenciálom pre dosiahnutie komunikačných cieľov bankových inštitúcií a pozitívneho PR.