Limity efektivnosti rozpočtového procesu - Červenka, Miroslav
Vybrané obmedzenia efektívnosti rozpočtového procesu verejných rozpočtov v Českej republike. Vplyv teórie verejnej voľby na rozpočtový proces a úloha jednotlivých subjektov verejnej voľby pri tvorbe verejných rozpočtov