Finančné transakcie systému národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Podrobná klasifikácia prvej z troch časti finančných transakcií podľa kategórie používanú v rámci systému ESA 2010.