Preference aktivního životního stylu v kontextu věku a míry ekonomického, sociálního a kulturního kapitálu - Kafková Petrová, Marcela
Zhodnotenie determinantov aktívneho životného štýlu a ich zmenu s vekom. Vplyv veku a zdravia na sklon k pasívnejšiemu spôsobu života a obmedzenie počtu aktivít s vekom, vplyv kultúrneho, hospodárskeho a sociálneho kapitálu. Vzťah medzi preferenciou aktívneho životného štýlu v starobe a nižšou úrovňou skutočného naplnenia v staršom veku.