Industry 4.0 – Changes in Business Administration Studies: The CDO As a Future Profile Description for the Graduates from this Field? - Wieczorek, Susann
Osoba na pozícii CDO (Chief Digital Officer) zodpovedná za digitálnu transformáciu spoločnosti. Aké zmeny vidia experti z podnikov a univerzít v štúdiách podnikovej administratívy – analýza rozhovorov a dotazníkov s 12 nemeckými expertmi. Technologické trendy pre rok 2019. Priemysel 4.0: príležitosť alebo riziko? Štúdium podnikovej správy s orientáciou na digitálnu kompetenciu. Podrobné zváženie kompetencií budúcich absolventov podnikovej správy. Odporúčania pre štúdium podnikového manažmentu v nadväznosti na snahy Svetového ekonomického fóra (WEF 2018).