Measuring Social Inequality - Labudová, Viera, 1958-
Meranie nerovnosti pomocou Theilovho T indexu, ktorý patrí k mieram generalizovanej entropie (generalised entropy measures). Dekompozícia príjmovej nerovnosti. Analýza výdavkov slovenských domácností v odbore "Jedlo a nealkoholické nápoje" a "Bývanie, voda, elektrina, plyn a ostatné palivá".