China's Economic Growth Through the Lens of Cobb-Douglas Production Function – an ARDL Approach - Bronček, Juraj
Odhad vplyvu vybraných faktorov na rast čínskej ekonomiky na údajoch z obdobia 1982-2017. Vplyv otvorenosti obchodu na ekonomický rast. Celková produktivita faktorov (TFP, total factor productivity).