Prelievate peniaze medzi firmami? Štát vám to zráta
Štát sa čoraz viac bráni proti kráteniu daní. Pre firmy, ktoré sú kapitálovo alebo personálne prepojené, je dôležité, aby boli pripravené na daňovú kontrolu v oblasti transferových cien. Tá sa zameriava na cezhraničné, ako aj domáce kontrolné transakcie. Pohľad na najčastejšie porušovanie daňových predpisov v roku 2018.