Slovanet rastie už 20 rokov, prezradil recept na úspech - Máčaj, Peter
Telekomunikačný operátor Slovanet vznikol v roku 1999 nezvyčajným spôsobom – spojením dvoch výrazne odlišných firiem. Dnes je jeho dobrou vizitkou 20-ročný trvalý rast, unikátne inovácie a služby s nemalou pridanou hodnotou pre zákazníkov. Aký je jeho recept na úspech?