Advergames: Marketing, Communication and Entertainment - Martin Mastrocola, Vicente
Začiatky reklamných hier. Myšlienka magického kruhu a detské ihriská roztrúsené počas každodenného života. Dôležitosť naratívnych prvkov v kontexte reklamných hier. Názory expertov.